Σήκωσε το… γάντι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο «θα ξανανεβούμε» του Τσίπρα!

on .

XRISTOBASILHS GIORGOS

• Σε… πολεμική αντιπαράθεση μπήκαν από το Σάββατο το πρωί κυβέρνηση και ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή την αναδιάρθρωση. Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός περιόδευσε στην Ήπειρο και την Λευκάδα το σαββατοκύριακο και ένα από τα ζητήματα που είχαν σκοπό να του θέσουν οι τοπικοί φορείς των Ιωαννίνων ήταν το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, καθώς υπάρχει πίεση προς την κυβέρνηση από αρκετές πλευρές να μην προχωρήσει το θέμα, παρότι σήμερα ψηφίζεται η τροπολογία στη Βουλή.
Όμως, μια δήλωση του κ. Τσίπρα το πρωί του Σαββάτου όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, άνοιξε «τους ασκούς του Αιόλου» μιας ούτε λίγο ούτε πολύ, προδίκασε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου λέγοντας «ας μη στεναχωριούνται που πέσαμε στη δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανεβούμε», προσπαθώντας να «κόψει τον βήχα» στις αιτιάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Το… άκομψο της υπόθεσης βέβαια ήταν ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις «συμπαράστασης» σε πρώτο πληθυντικό, ενώ όλοι γνωρίζουν τις παναθηναϊκές του καταβολές. Κι όλα αυτά σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο Ηράκλειο πριν από μερικές μέρες, όπου για τον ΟΦΗ, διέθεσε χρόνο και συζήτησε το θέμα του γηπέδου του, αλλά και το θέμα της αναδιάρθρωσης με την διοίκηση και υπαλλήλους της ΠΑΕ ΟΦΗ!
«Σήκωσε το γάντι» ο Χριστοβασίλης
Σε μια καυστική ανακοίνωση, απ’ αυτές που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει, προέβει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε απάντηση και του σχολίου του πρωθυπουργού περί προβιβασμού στην Super League την επόμενη όμως χρονιά. Ο κ. Χριστοβασίλης ψέγει τον πρωθυπουργό για την άρνησή του να συναντηθεί με τον ίδιο, ενώ σε ειρωνικούς τόνους αναφέρεται και στον πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός στην δήλωσή του αναρωτώμενος αν γνωρίζει και κατά που πέφτει το «Ζωσιμάδες» Καταλήγει δε με την ερώτηση αν γνωρίζει την απόφαση επί της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο και είναι τόσο σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξη του χθες στα Ιωάννινα έκανε τις εξής δηλώσεις: «Θα ήθελα να πω για τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καλορίζικο το νέο αεροδρόμιο και θα έχω μάλλον την δυνατότητα να το εγκαινιάσω τέλος Ιουνίου. Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό, έργο πνοής, οπότε ας μην στεναχωριούνται που πέσαμε στην δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανέβουμε».
Αναρωτιόμαστε όμως κ. Τσίπρα: Από που και ως που, ένα έργο μπορεί να λειτουργήσει ως παρηγοριά στους φίλους και οπαδούς ενός Ιστορικού συλλόγου σαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αδικία που έχει υποστεί αυτή τη χρονιά.
Και από που και ως που μιλάτε σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, αναφέροντας ότι δήθεν «Πέσαμε;» και «Θα Ξανανέβουμε;»
Υποθέτουμε ότι όλως ξαφνικώς προεκλογικώς, θυμηθήκατε τις ρίζες σας σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ και ότι οι Ηπειρώτες έχουν την δική τους ομάδα, η οποία τη σεζόν που έληξε έπαιζε στην κατηγορία της Superleague.
Πότε ομως επισκεφτήκατε τελευταία φορά τα Γιάννενα και πότε ενδιαφερθήκατε για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τα προβλήματα του, ή πότε ήρθατε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα της ομάδας της πατρίδας σας;
Φυσικά και δεν ήρθατε.
Ούτε καν γνωρίζετε κατά που πέφτουν οι Ζωσιμάδες και ουδέποτε κατά τη φετινή ή άλλη σεζόν ενδιαφερθήκατε για την ομάδα μας.
Και ενώ αποδεχτήκατε να συζητήσετε και να γευματίζατε προσφάτως με άλλους παράγοντες – υπαλλήλους ΠΑΕ, πιο ενδιαφέρουσας προφανώς εκλογικής περιφέρειας, αρνηθήκατε από την άλλη επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα και πάρα τις προσπάθειες που έγιναν, να συνομιλήσετε έστω και λίγο, με τον Πρόεδρο της «ομάδας σας»!
Ακόμα και κατά την τρέχουσα επίσκεψη σας στα Γιάννενα δεν θελήσατε να μας δείτε. Το αρνηθήκατε. Αρκεστήκατε μόνο στην «παρηγοριά».
Αφού λοιπόν δεν μας δεχθήκατε να κάνουμε μία συζήτηση και να μάθετε γιατί έπεσε όπως λέτε η ομάδα σας, να σας ενημερώσουμε έστω από εδώ για κάτι…
Μην προδικάζετε τα γεγονότα, γιατί υπάρχει και η Δικαιοσύνη και τα Δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ που θα κρίνουν τελικά για τη νομιμότητα του «ΠΕΣΑΜΕ»! Διότι οι διατάξεις του ΚΑΠ της ΕΠΟ, είναι θεωρούμε σαφείς.
Εκτός βέβαια αν γνωρίζετε από τώρα την απόφαση επί της προσφυγής μας και απλά εχθές μας την ανακοινώσατε!
Μια υπενθύμιση μόνο θα σας κάνουμε για το τέλος: ΟΥΤΕ Ο «ΛΑΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
Με εκτίμηση στο πρόσωπο σας,
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966