Έτοιμη η Κ17 για τη μεγάλη πρόκληση του Final-4

on .

K17 OMADA 21 4 19

Η μεγάλη στιγμή για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε μιας και σήμερα (17:00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Παναιτωλικού τον Ολυμπιακό (ο οποίος μετράει πέντε τίτλους) στον ημιτελικό του Final-4.
Μετά από μια εξαιρετική πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα είδε τους κόπους της να δικαιώνονται και όλοι περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έχουν κάνει ήδη μια επιτυχημένη χρονιά αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό έγινε και μέσα από αρκετές αντιξοότητες και δυσκολίες. Πηγαίνουν σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου απελευθερωμένοι από το άγχος (μιας και δεν είναι το φαβορί) για να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και να δείξουν ότι η συμμετοχή τους μόνο τυχαία δεν είναι.
Ο ΠΑΣ επιστρέφει σε τελική Φάση μετά τη σεζόν 2014-15 και έχει ως πρώτους σκόρερ τους Παύλο Γροσδάνη και Λάζαρο-Χάρη Λέκκα με 10 γκολ. Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του την σημείωσε την 27η αγωνιστική με το 8-1 επί της ΑΕΛ στην έδρα του. Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος κατέλαβε την 2η θέση του Β’ Ομίλου με 44 βαθμούς (13 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες) και τέρματα 51-33.
Σε δηλώσεις τους στην σελίδα της Super League ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Μπαδήμας και ο αρχηγός Αλέξανδρος Λώλης δήλωσαν τα εξής:
Νίκος Μπαδήμας (Προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο με στόχο να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι έβλεπα απίστευτη βελτίωση των παιδιών και την φλόγα της διάκρισης να λάμπει στα μάτια τους. Και να που φτάσαμε στο final 4. Από εδώ και πέρα όλα μπορούν να συμβούν. Αυτά τα παιδιά μας εκπλήσσουν συνέχεια. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι στην προετοιμασία της ομάδας. Θα συνεχίσουμε πάνω στο πλάνο που δουλεύουμε όλη την χρονιά. Δεν ήταν στόχος μας να φτάσουμε εδώ επομένως είμαστε ήδη επιτυχημένοι. Από εδώ και πέρα μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση θα είναι εκπληκτική εμπειρία. Από τη φετινή σεζόν ξεχωρίζω την πρόκρισή μας στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στην έδρα του Άρη με 10 παίκτες και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ σε όλες τις κατηγορίες για την φετινή χρονιά».
Αλέξανδρος Λώλης (Αρχηγός): «Φέτος με την ομάδα ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές, αλλά νομίζω πως το τελευταίο μας παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη ήταν κάτι το διαφορετικό με την σημασία που είχε. Θέλαμε 1 βαθμό για να πάρουμε την πρόκριση στο final 4 από τον “αντίπαλο" μας και τον πήραμε με χαμένο πέναλτι του αντιπάλου και παίζοντας με 10 παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, κάτι που έδειξε πόσο ομάδα είμαστε και πόσο μεγάλη ψυχή έχουμε. Επίσης ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμάς διότι πρώτη φορά παίξαμε εκτός έδρας παιχνίδι με τον κόσμο μας δίπλα μας. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, θα κάνουμε αυτό που κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε το όνειρο μας το οποίο είναι να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα».