Ένα βήμα πιο κοντά στα μπαράζ ανόδου!

on .

GYNAIKES PAS

• Καταθέτοντας την ψυχή τους στο παρκέ του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ακόμα μια υπέρβαση νικώντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με 58-49.
Τα κορίτσια του Γιώργου Σιάμετη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο έχτισαν μια διαφορά 10 πόντων.
Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις Γιαννιώτισσες να πηγαίνουν στο ημίχρονο προηγούμενες με 6 πόντους (29-23).
Την ίδια εικόνα είχε και το τρίτο δεκάλεπτο με τις παίκτριες του Νέου Ρυσίου να προσπαθούν μειώσουν και άλλο την διαφορά αλλά οι Σαρηγιαννίδου και Μεντεσίδου με μεγάλα καλάθια διατήρησαν μια διαφορά πέντε πόντων.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, με την βοήθεια και του κόσμου που κατέκλυσε το Νέο Κλειστό η γυναικεία ομάδα της πόλης μας πήρε την πολυπόθητη νίκη και το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνες μπαράζ.
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Κατερίνη όπου θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό/Αρχέλαο.
Δεκάλεπτα: 18-8, 29-23, 42-37, 58-49
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Ντόκου 4, Χήτα, Σαρηγιαννίδου 23(1), Χρηστάκη, Μεντεσίδου 15(1), Λέφα, Ξανθοπούλου 10(2), Πανούτσου, Διαμαντοπούλου, Ντάλα 6, Μπουκουβάλα
Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Μύρβαλη-Καμπίτση): Νάστου 7, Εμμανουηλίδου 14(1), Κωστανάκη, Τσαλή, Πασιούδη, Κουλακιώτη 4, Καλομιτσίνη 8(2), Κανέλογλου 2,Τζίκου 2, Παπαδάκη 8, Τζιότζιου 4, Τσελέμπη