Με τον Πύρρο Δήμα συναντήθηκε ο υποψ. Ευρωβουλευτής Σ. Τζαλαλής

on .

tzalalhs

• Με τον Βορειοηπειρώτη Ολυμπιονίκη και πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, συναντήθηκε στα Γιάννενα ο υποψ. ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής. 

Με την ιδιότητα του παλαίμαχου αθλητή αλλά και του πρώην Συμβούλου Σχολικού Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας, επισήμανε, μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιονίκη τη σπουδαιότητα χάραξης μιας εθνικής αθλητικής στρατηγικής αλλά και την ανάγκη κατάρτισης ενός εθνικού αθλητικού σχεδιασμού για τον σχολικό αθλητισμό στη χώρα.
Ένα μεγάλο μέρος της συνάντησης απασχόλησαν οι προσεχείς ευρωεκλογές, καθώς και το πώς η ψήφος των πολιτών και η νέα σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων και οργάνων της Ε.Ε. θα επηρεάσει τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην χώρα μας. Ο Σ. Τζαλαλής υπογράμμισε ότι: «Η ψήφος των πολιτών στο ΚΙΝΑΛ είναι επιλογή ελπίδας και προοπτικής για την Ήπειρο και τη χώρα…».
Κλείνοντας, εξέφρασε στον Π. Δήμα την έντονη ανησυχία του για την προκλητική απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε απαλλοτριώσεις περιουσιών που ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες και συζήτησε με τον Χειμαριώτη χρυσό Ολυμπιονίκη όλες τις πτυχές του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελληνική Εθνική Μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο.