Κ19 ΠΑΣ-Παναθηναικός 3-2

on .

k20

Τρομερή νίκη πήρε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 από τον Παναθηναικό κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκορ στο 10’ όταν ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με το κεφάλι να διώξει τη μπάλα αλλά την έστειλε στον Σέχου και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.
Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη ευκαιρία στο 45’ με σουτ του Καραμποίκη έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στο 60’ όταν ο Τζαβίδας έκανε τη σέντρα και ο Κάγια στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε με τα κεφάλι στα δίχτυα του Πατσούρα.
Η αντεπίθεση για τον ΠΑΣ ξεκίνησε στο 63’ με τον Παπαδόπουλο Κ. με σουτ να μειώνει σε 1-2.
Στο 65’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 2-2 όταν ο Παπαδόπουλος Κ. εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα και ο Βασιλάκης από κοντά με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Η ολική ανατροπή του σκορ έγινε στο 84’ με τον Παπαδόπουλο Κ. να εκτελεί φάουλ, ο Γώγος έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Χριστογιώργος και ο Καραμποίκης σε κενή εστία έκανε το 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 95’ όταν ο Παπαδόπουλος Ε. βγήκε απέναντι από τον Πατσούρα αλλά σούταρε άουτ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσούρας, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Σακκάς (78’ Τσούνης), Θεοχάρης, Καραμποίκης (90’Παππάς), Παπαδόπουλος, Πήλιος.
Παναθηναικός: Χριστογιώργος, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σπίνος, Σερπέζης (75’ Παπαδόπουλος Ε.), Τζαβίδας (75’ Παλασκούνης)Ηλιάδης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Σαμαράς (56’ Ζαγαρίτης).