Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται αύριο η Κ19

on .

PODOSFAIRO MPALA

• Τρεις δύσκολες αποστολές έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο και τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Κ19 μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής υποδέχεται αύριο (12:30) στο Epirus Football Arena τον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην είναι τόσο ανταγωνιστικοί φέτος, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα με πολύ καλό ποδοσφαιρικό υλικό. Διαιτητής θα είναι ο Δήμος Τζάμος και βοηθοί του οι Χρήστος Σιδερίδης και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης όλοι από την Καστοριά.

Στη Λάρισα η Κ17
Η Κ17 δίνει σήμερα στις 14:30 στη Λάρισα ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στα play-off. Μπορεί ο ΠΑΣ να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 4-3 επί του ΠΑΟΚ όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα με τη Λάρισα προκειμένου να πάρουν το τρίποντο. Διαιτητής θα είναι ο Θωμάς Μπουρουζίκας και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Στάικος και Χρήστος Νάκας όλοι από τη Λάρισα.

Στην Ξάνθη η Κ15
Η Κ15 αύριο θα αντιμετωπίσει στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων την Ξάνθη. Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλλου έχει δύσκολη αποστολή και θα προσπαθήσει για το καλύτερο όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Τσιλίκας (Καβάλας) και βοηθοί του οι Γεώργιος Χρυσελης και Δημήτριος Ξυνός όλοι από την Ξάνθη.