«Μισός» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί στην Τούμπα!

on .

PAOK PAS

• Αποδεκατισμένος εξαιτίας των πολλών τιμωριών και τραυματισμών θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό (5:15 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την εξ' αναβολής 15η αγωνιστική της Super League.
Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πετράκης είναι ουκ ολίγα καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, δεν υπολογίζει σε 7 ποδοσφαιριστές και μάλιστα από τους λεγόμενους βασικούς. Συγκεκριμένα, σήμερα δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Νικολιάς και Αθανασιάδης, οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι ποινή για κίτρινες κάρτες. Επίσης, στα Γιάννινα έμειναν οι τραυματίες Μιχαήλ και Ξύδας, όπως και ο Λέο, για τον οποίο το ιατρικό τιμ άναψε κόκκινο φως στη συμμετοχή του καθώς υπήρχαν φόβοι για υποτροπή στον τραυματισμό του. Τέλος, θα απουσιάσει και ο Αποστολόπουλος που έχει ειδική άδεια για οικογενειακούς λόγους.
Αντίθετα, επιστρέφει ο Σιόντης μετά την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ και ο Βιδάλ είναι σε καλή κατάσταση.
Αναφορικά με το βασικό σχήμα, είναι δύσκολο έως απίθανο ο Πετράκης να αλλάξει σύστημα σε αυτό το ματς και θα παραμείνει πιστός στο 3-5-2. Το ερωτηματικό αφορά την τριάδα των στόπερ και αν θα είναι ο Λίλα ο τρίτος ή όχι. Μια πιθανή αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Βελλίδης, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Λίλα, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Σιόντης (Γώγος), Παμλίδης, Βιδάλ (Πήλιος), Μάνος, Κρίζμαν.
Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι, είναι για την 15η αγωνιστική, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, όμως αναβλήθηκε, όπως και συνολικά όλη εκείνη η αγωνιστική, μετά την αποχή των διαιτητών εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε ο διαιτητής Τζήλος.

Χωρίς Βιεϊρίνια και Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ
Δίχως τον αρχηγό του Βιερίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Πορτογάλος συμπλήρωσε κίτρινες και επιλέχτηκε το συγκεκριμένο ματς για να εκτίσει την ποινή του. Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς θα λείψει και ο Σάκχοφ, κάτι που ήταν ήδη γνωστό. Ο Ουκρανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πανιώνιο για τη 17η αγωνιστική και αποφασίστηκε να απουσιάσει από το σημερινό ματς. Κάτι ανάλογο έγινε με μία εβδομάδα καθυστέρηση και με τον Βιεϊρίνια.

Παρελθόν ο Λουκίνας
Μπορεί το καλοκαίρι να ήρθε με ελπίδες για διάκριση στον ΠΑΣ και τα Γιάννινα, ωστόσο μετά από 6 μήνες ο Γιάννης Λουκίνας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ηπείρου και όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην Κρήτη και τον Πλατανιά του Γιάννη Τάτση. Στο σύντομο πέρασμα του από τα Γιάννινα αγωνίστηκε μόλις σε 1 ματς πρωταθλήματος και δύο στο Κύπελλο, θεσμό στον οποίο πέτυχε και τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου.

Δοκιμάζεται ο Κιάκος
Τον 20χρονο Γιάννη Κιάκο από την ομάδα των Μετεώρων δοκιμάζει ο Γιάννης Πετράκης στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κιάκος είναι αριστεροπόδαρος και έχει αγωνιστεί σε ομάδες στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας ενώ τους τελευταίους μήνες παίζει στα Μετέωρα που αγωνίζονται στη Γ'΄Εθνική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ-χαφ, αλλά και ως δεξί χαφ.