Εύκολο απόγευμα ο ΠΑΣ κέρδισε 92-66 τους Τιτάνες

on .

VIKOS PAS

• Εύκολο απόγευμα πέρασαν χθες οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ΒΙΚΟΣ επικρατώντας με 92-66 της ομάδας των Τιτάνων Παλαμά.
Μουδιασμένα μπήκαν στο ματς οι παίκτες του Θωμά Κωστόπουλου, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες των Τιτάνων να παραμένουν κοντά στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας «άναρχο» μπάσκετ, μπέρδεψαν τους γηπεδούχους οι οποίοι παρασύρθηκαν στον φρενήρη ρυθμό που προσπάθησαν να επιβάλουν οι παίκτες των Τιτάνων.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ είχε μερικά «νεκρά» διαστήματα δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενος να είναι σχετικά κοντά στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με 45-37. Πρωταγωνιστής από πλευράς του ΠΑΣ ήταν ο συνήθης ύποπτος Βασίλης Πάτρας ο οποίος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 20 πόντους και 2 τρίποντα οδηγώντας την ομάδα εκ του ασφαλούς.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κωστόπουλου πάτησαν… γκάζι ανοίγοντας την διαφορά και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς δίνοντας την δυνατότητα στον Θωμά Κωστόπουλο να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Βασίλης Πάτρας έχοντας συνολικά 35 πόντους με δύο τρίποντα, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πανταζή και Καραγκιολίδη με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Στο κλειστό της Λιμνοπούλας βρέθηκε και αντιπροσωπεία των παικτών του ποδοσφαιρικού ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Περιστερίδη, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα και Γιάκο να απολαμβάνουν και να στηρίζουν τις προσπάθειες της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 45-37, 70-53, 92-66
ΠΑΣ Γιάννινα ΒΙΚΟΣ (Κωστόπουλος): Γεωργίου 9, Πανάρας 2, Μουζακίτης, Τσίρμπας-Αναγνώστου, Πρέντζας 11(1), Καραγκιολίδης 13(3), Μάντζιος Π., Μάντζιος Δ. 6, Πάτρας 35(2), Πανταζής 14(3), Πιστιόλης 2, Γιωτάκης
Τιτάνες Παλαμά (Ζαχαρέλης): Χανέλλι 4, Ζωιτσάκος 15(2), Γκογκίδης 19(2), Κατσαδούρος 6, Καραϊσκάκης 7(1), Φαλιάκης 8(2), Μακρής 2, Καραδήμας 5, Γκαγκανάσιος.

* * * 

«Σίφουνας» ο ΑΓΣΙ 50-86 στη Νικόπολη

• Μια καλή προπόνηση ενόψει του τοπικού ντέρμπι της ερχομένης Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο ΑΓΣΙ νικώντας εύκολα με το επιβλητικό 50-86 την ουραγό του πρωταθλήματος Νικόπολη Πρέβεζας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μένοντας κοντά στο σκορ (15-20). Η συνέχεια όμως άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους οι οποίοι με καλή άμυνα και ευστοχία στην επίθεση πήραν μια εύκολη νίκη. Τα δεκάλεπτα: 15-20, 28-44, 40-67, 50-86