Τους διακριθέντες αθλητές για το 2018 βράβευσε ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής

on .

judo

• Τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν πανελλήνιες νίκες για το 2018, καθώς και τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν στα εγχώρια και διεθνή τουρνουά τζούντο, βράβευσε κατά την εκδήλωση κοπής πίτας ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής Ιωαννίνων.

Την γιορτή αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών Παντελής Κολόκας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ευαγγ. Παλατσίδης, όπου και τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γεώργιο Γεωργούλα, τόσο για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλήματος του τζούντο όσο και για την ουσιαστική συμβολή τους στο σύλλογο. Σε ένα εορταστικό κλίμα γονείς και αθλητές χειροκρότησαν τις πρωταθλήτριες και πρωταθλητές των πανελληνίων αγώνων του 2018 στο άθλημα το τζούντο, ήτοι:

Ζώτου Βαλεντίνη πρώτη στην κατηγορία 52 κιλά των γυναικών, Μαντζάρα Χριστίνα πρώτη στην κατηγορία 48 κιλά των νεανίδων, Ντόντορος Αποστόλης πρώτος στα +73 κιλά των Παίδων Α, Αγγέλη Μαρίνα δεύτερη στα 57 κιλά των Νεανίδων, Γεωργούλας Ρέιτ Ματθαίος τρίτος στα 73 κιλά των εφήβων, Ζάραγκας Άρης τρίτος στα 55 κιλά των Παίδων Α, Ντόντορου Βεατρίκη τρίτη στα +57 κιλά των Κορασίδων Β και Τασιόπουλος Χρήστος τρίτος στα 66 κιλά των πανελληνίων σχολικών αγώνων.