Σε ρυθμούς… ΑΕΚ κινούνται πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στους ρυθμούς του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του δευτεριάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες» κινούνται πλέον οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο δικαίωσε τον Ολυμπιακό και την προσφυγή που είχαν κάνει οι Πειραιώτες, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα γίνει με την 16η αγωνιστική της Super League, δηλαδή την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, στην οποία ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.
Η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους ΟΦΗ και Λαμία. Ο ΠΑΣ έχει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα του β' γύρου με αντιπάλους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλων Σμύρνης και θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς εκμεταλλευόμενος την έδρα του.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκίνησε χτες καθώς η προπόνηση της Τετάρτης ακυρώθηκε λόγω της έντονης κακοκαιρίας, αρχικά με τη χιονόπτωση και στη συνέχεια με τις έντονες βροχοπτώσεις. Η χτεσινή προπόνηση έγινε σε δύο μέρη, στο ΠΕΑΚΙ της Ανατολής και στο κλειστό γήπεδο του Soccer World Ioannina.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου της Τρίτης κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία στο Πανηπειρωτικό, ενώ οι υπόλοιποι στο κλειστό πλαστικό γήπεδο έκαναν ασκήσεις με τη μπάλα και έπαιξαν και εσωτερικό δίτερμα.
Σχετικά με τους τραυματίες, από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Αποστολόπουλος με άδεια, ενώ ο Νικολιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του με τον Πανιώνιο. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί πως ανταποκρίνεται στην αποθεραπεία κι αν μπορεί ο Πετράκης να τον υπολογίζει για τη Δευτέρα. Ατομικό και για τον Βιδάλ, ο οποίος επανέρχεται σιγά σιγά από τον τραυματισμό του στο τελευταίο ματς του 2018 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο δύσκολα να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Σε κυκλοφορία έθεσε από χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια του δευτεριάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες», επαληθεύοντας για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι ότι έχει αλλάξει άρδην την τιμολογιακή της πολιτική.
Έτσι μετά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Πανιώνιο, υπάρχουν μειώσεις στις τιμές και στα λεγόμενα εμπορικά ματς μιας καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ θέλει να φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει τους παίκτες στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία.
Οι τιμές είναι στα 15 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα, δηλαδή τις θύρες 3,4 και 6 και στα 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή, θύρες 9 και 10, ενώ τα παιδικά εισιτήρια έχουν τιμή στα 5 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων σήμερα Παρασκευή θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, αύριο Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο «Ζωσιμάδες» από τις 12:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής ο Κουμπαράκης
Ο Στέφανος Κουμπαράκης, διαιτητής με καταγωγή από τη Σύρο αλλά στο δυναμικό της ΕΠΣ Θράκης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διεθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου (19:30) στο "Ζωσιμάδες".
Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Γιώργιος Χατζηνάκος από τη Δράμα και ο Χρήστος Τζιώτζιος από τη Θράκη ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κοτσάνης από τη Δράμα, που είχε κάνει τα εγκληματικά λάθη εναντίον του ΠΑΣ στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς
Την δεδομένη πολιτική της μετά τα όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να εφαρμόζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μη δίνοντας εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς, κυρίως των λεγόμενων εμπορικών αντιπάλων.
Μετά τα ματς με Άρη, ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια και στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσα από την ανακοίνωση των εισιτηρίων. Αυτό άλλωστε είχε αποφασιστεί και στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του δευτεριάτικου αγώνα. Το πέταλο της θύρας 7 θα παραμείνει κλειστό και στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου με ΠΑΟΚ
Εν τω μεταξύ, χτες ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, της τελευταίας του πρώτου γύρου, η οποία θα είναι εμβόλιμη και θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου, δηλαδή ανάμεσα στην 18η και την 19η αγωνιστική. Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 17:15.