Φιλικό «τεστ» του ΠΑΣ με την Κέρκυρα

on .

PAS KERKYRA

Το δεύτερο φιλικό και συνολικά το μόλις τρίτο του φετινό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες" δίνει σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κέρκυρα.
Έχουν προηγηθεί ένα ακόμα φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στο σημερινό παιχνίδι με τους Κερκυραίους ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής σε συνδυασμό με ενδυνάμωση και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό.
Για το σημερινό φιλικό με την Κέρκυρα στο "Ζωσιμάδες" δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λέο, Περιστερίδης, Αλέξης Μιχαήλ, αλλά και ο Αποστολόπουλος.

Χειρουργείται σήμερα ο Λέο
Οι δυσάρεστες και δυσοίωνες εκτιμήσεις για τον Ζαν Μπαπτίστ Λέο δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν στον ΠΑΣ και ο νεαρός Γάλλος επιθετικός θα μπει σήμερα στο χειρουργείο καθώς η βαριά θλάση που τον ταλαιπωρεί δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία και χρειάζεται χειρουργείο.
Ο Λέο θα χειρουργηθεί σήμερα στην Αθήνα από τον γιατρό του ΠΑΣ και χειρούργο ορθοπαιδικό Σταύρο Ριστάνη και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς υπολογίζεται στις αρχές του 2019, δηλάδή σε περισσότερο από 3 μήνες.
Αναμφισβήτητα μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΠΑΣ καθώς ο Λέο είχε πετύχει δύο γκολ (μαζί με το αυτογκόλ του Άρη) και είχε και ασίστ στον Νικολιά στο δεύτερο γκολ στη Ριζούπολη και έδειχνε ότι θα βοηθούσε και στη συνέχεια στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, το οποίο φέτος δεν είναι μέχρι στιγμής και ιδιαίτερα παραγωγικό.