Βραβείο - υποθήκη για το μέλλον στον Αλεξ. Νικολιά

on .

NIKOLIAS ALEKS

• Η τελευταία βράβευση της φετινής χρονιάς έγινε χθες στο ΠΕΑΚΙ όπου ο γυμναστής του ΠΑΣ Βασίλης Αλεξίου παρέδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον Αλέξανδρο Νικολιά για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
«Πιστεύω τη νέα χρονιά ότι θα είμαστε λίγο πιο τυχεροί και θα μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που αξίζουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής που φέτος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τους τραυματισμούς. Ταυτόχρονα έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:  «Όλα – είπε- θα πάνε κατ’ ευχήν. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαι καλά και είναι ένα συν για τον ΠΑΣ ότι έχει ένα έμπειρο γυμναστή και αυτό βοηθάει και εμάς να γινόμαστε καλύτεροι».
Από την πλευρά του ο γυμναστής του ΠΑΣ Βασίλης Αλεξίου, τόνισε τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά απονέμουμε το βραβείο της 30ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στον Αλέξανδρο Νικολιά. Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στον ΠΑΣ, ένα παιδί που διακρίνεται για το ήθος του και την αγωνιστικότητα του, ένα παιδί που φέτος δεν μας βοήθησε τόσο όσο περιμέναμε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η καινούργια χρονιά θα είναι αυτή που θα αναδείξει το πραγματικό του ταλέντο και θα βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατ΄επέκταση τον εαυτό του στην καταξίωση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό το βραβείο να είναι η αρχή και η συνέχεια για βραβεύσεις σε όλη του τη ζωή».