Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε και ο Γιώργος Παμλίδης

on .

PAMLIDHS

• Την δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή πραγματοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Γιώργου Παμλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.
Ο Παμλίδης κατά το παρελθόν έχει  αγωνιστεί  κατά σειρά στον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, στον Εργοτέλη, στη Λάρισα και την Κέρκυρα. Ο Παμλίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 χρόνων και στους Ηπειρώτες θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ ο Παμλίδης σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας».
Βράβευση με... άρωμα Άρσεναλ
Στα Γιάννινα βρίσκεται ο νυν αμυντικός της Άρσεναλ και πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα Ντίνος Μαυροπάνος. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός θα βραβεύσει σήμερα στις 13:00 τον επιστήθιο φίλο του Αλέξη Νικολιά, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος (MVP) για το παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Αύριο, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση της χρονιάς, ενώ θα ακολουθήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές περίπου μέχρι τα τέλη Ιουνίου.