ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ: Στόχος μας να πάει πολύ ψηλά ο ΠΑΣ

on .

XALKIADAKHS

• Τα βραβεία του MVP για την 2η και 4η αγωνιστική και τις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με ΑΕΚ και Πανιώνιο αντίστοιχα παρέλαβε χτες ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης.
Την βράβευση στον Ελληνοβραζιλιάνο μεσοεπιθετικό των Ηπειρωτών πραγματοποίησε στην αίθουσα τύπου του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων ο εκπρόσωπος του car.gr κ. Τσαγκαλίδης, που είναι και ο φετινός χορηγός του βραβείου MVP σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ.
Ο κ. Τσαγκαλίδης ευχήθηκε στον Χαλκιαδάκη να συνεχίσει το καλό του ξεκίνημα στον ΠΑΣ, ευχόμενος απώτερος στόχος του ΠΑΣ να είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και όχι μόνο μια έξοδος στην Ευρώπη.
Από την πλευρά του ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα βραβεία. Συμφωνώ με όσα είπε ο κ. Τσαγκαλίδης, μακάρι να πάμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΣ: «Με πιστεύει πολύ ο κ. Πετράκης, μου δίνει κάθε μέρα αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε όλοι πολύ κάθε μέρα για να επιτύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά».
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε όλοι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν στη μία ομάδα υπεράνθρωποι και το μυστικό είναι ότι όποιος δουλεύει και θέλει περισσότερο τη νίκη, θα την πάρει».