ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣΤΑΚΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΕ HOWDEN

on .

MASTAKAS ASFALEIES HOWDEN

Η ανάπτυξη των εργασιών συνεχίζεται με νέο όνομα και την τεχνογνωσία του διεθνούς ομίλου Ηowden, αλλά πάντα με την ίδια ποιοτική εξυπηρέτηση και αμεσότητα που επιφυλάσσει ο επικεφαλής Βορειοδυτικής Ελλάδας Γιώργος Μάστακας και οι συνεργάτες του, στους πελάτες που του εμπιστεύονται την ασφάλισή τους. 

Με το όνομα της Howden στην πρόσοψη του γραφείου των Ιωαννίνων, εγκαινιάζεται και επίσημα η νέα σελίδα στην επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Μάστακα και των συνεργατών του. 

Η στρατηγική συνεργασία ενοποίησης των δραστηριοτήτων του Γιώργου Μάστακα με την Howden, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2023, αποτελεί την αφετηρία για ταχύρρυθμη ανάπτυξη και εντατικοποίηση των εργασιών στη Βορειοδυτική Ελλάδα, πάντα με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία με τα πολυάριθμα και εξειδικευμένα στελέχη της Howden στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της μετονομασίας του γραφείου, ο επικεφαλής της Howden στα Ιωάννινα Γιώργος Μάστακας, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί πλέον είμαστε και τυπικά έτοιμοι να καλωσορίσουμε την Howden στη Βορειοδυτική Ελλάδα και να μεταφέρουμε στους πελάτες που μας εμπιστεύονται την τεχνογνωσία και τις ασφαλιστικές λύσεις ενός διεθνούς κολοσσού. Είμαστε εδώ, για να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, να τους στηρίξουμε στη διαχείριση των περιστατικών αποζημίωσης και να εμπλουτίσουμε περαιτέρω την ασφαλιστική τους κάλυψη με καινοτόμες λύσεις, πάντα με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους, προϋποθέσεις και ασφάλιστρα. 

Επιπλέον, ακολουθώντας τη στρατηγική της Howden στην προέλκυση ταλαντούχων συνεργατών, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να δώσουμε μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης σε νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καριέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση».    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γραφείο Howden στα Ιωάννινα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Στεφανία Μπράγια, τηλ. +30 265 102 8900, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας. 

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερους από 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.