Συνεργασία στα Γιάννενα με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης

on .

ellhnoitaliko

• Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων μεταξύ του Προέδρου Δημ. Δημητρίου και του Γενικού Γραμματέα του Ελληνο - Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Marco Della Puppa.
Τα δύο Επιμελητήρια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζήτησαν τα θέματα της επιχειρηματικότητας στην κατεύθυνση της τεχνικής του Lobbying, ενώ στα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται είτε στις Εξαγωγές είτε στις Εισαγωγές από τη γείτονα χώρα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, σημείωσε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, ενδεχομένως με δεύτερη συνάντηση στην έδρα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με συγκεκριμένη ατζέντα και στοχευμένες δράσεις που θα αποφασιστούν από κοινού.
Aπό την πλευρά του ο κ. Della Puppa δήλωσε ότι τα διμερή Επιμελητήρια παίζουν τον ρόλο της διασύνδεσης με τα Επιμελητήρια των χωρών, ενώ σημείωσε ότι οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών παρουσιάζουν όλο και πιο μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στην συνάντηση εκτός του Πρόεδρο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Β. Βασιλείου και ο Οικονομικός Επόπτης Μ. Χρυσοστόμου.