Οικονομική Ανάπτυξη στη Μετά- COVID Εποχή

on .

covid

• Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση προκειμένου να συζητηθεί η οικονομική ανάκαμψη και οι προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που χρειάζεται η χώρα μας θα πραγματοποιήσουν η η διαΝΕΟσις, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
Η συζήτηση με τίτλο «Οικονομική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα στη Μετά – COVID Εποχή» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, ώρα 19:00. Θα αποτελείται ουσιαστικά από τρεις θεματικές ενότητες κατά τις οποίες θα σχολιαστούν ξεχωριστά επιμέρους οικονομικοί τομείς και κλάδοι, αλλά και τα ευρήματα σχετικών ερευνών της διαΝΕΟσις. Πιο συγκεκριμένα αυτοί θα είναι: α) Ο τουρισμός και οι εναλλακτικές μορφές του στην περιοχή β) Ο αγροδιατροφικός τομέας και η προοπτικό του & γ) Η χρηματοδοτική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και οι δυνατότητες που προσφέρει το ΕΣΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εγνωσμένοι επιστήμονες θα συνομιλήσουν με αρμοδίους κυβερνητικούς εκπροσώπους, ώστε οι συμμετέχοντες να λάβουμε απαντήσεις στα ερωτήματά τους.
*Το πλήρες πρόγραμμα υπάρχει στον σύνδεσμο https://www.dianeosis.org/wp-content/uploads/2020/07/διαΝΕΟσις-Επιμελητήρια_πρόγραμμα.pdf και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0FpMn6V4ceWJsFFetZ7DxVsNAXyq6PlC6SxgEd5PGG2NEYQ/viewform.