Ικανοποίηση Ι. Βιτάλη για τη συμφωνία Ε.Ε. – Κίνας

on .

BITALHS IOANNHS

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με την προστασία της φέτας και άλλων Ελληνικών προϊόντων, εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε και Πρόεδρος της υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την προστασία της φέτας κ. Ιωάννης Βιτάλης.
Σε δήλωσή του χαρακτηρίζει ιστορική τη συμφωνία, καθώς βάση αυτής η φέτα, προστατεύεται ως προϊόν Π.Ο.Π στην πολυπληθή Κίνα.
Ο κ. Βιτάλης συγχαίρει τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη που έχει θέσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα καθώς και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη, που επέδειξε σωστά αντανακλαστικά.
Κατόπιν μάλιστα αυτών των σπουδαίων αποτελεσμάτων ο κ. Βιτάλης εκφράζει πλέον την ελπιδοφόρα πεποίθηση ότι η υπό ίδρυση Διεπαγγελματική Οργάνωση για την προστασία της Φέτας, στην οποία μετέχουν παραγωγοί και μεταποιητές, θα λάβει σύντομα επιτέλους σάρκα και οστά και αυτό γιατί το απαιτεί η προστασία και ανάδειξη του εθνικού μας προϊόντος, της φέτας.