Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ κατ' οίκον»

on .

KTHMATOLOGIO

• Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Εξοικονομώ κατ΄ οίκον, το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.
O προϋπολογισμός ανέρχεται σε 275 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ενταχθούν πάνω από 25.000 αιτήσεις.
Η έναρξη του Β’ κύκλου της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων θα γίνει τμηματικά ανά ομάδα περιφερειών. Στην Περιφέρεια Ηπείρου η υποβολή αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Δευτέρα και η διαδικασία θα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Προγράμματος και την σχετική υποσελίδα για τον Β’ Κύκλο.
Για ερωτήσεις που αφορούν στο πρόγραμμα και στη διαδικασία υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 3000877 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδικά για τεχνικά προβλήματα στην υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 211 1001616 και 2310 804004 ή στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.