Ηλεκτρονικό έγινε το κατάστημα της Πειραιώς στην Πυρσινέλλα!

on .

TRAPEZA PEIRAIOS PYRSINELLA

• Με τελείως διαφορετική μορφή από αυτή που είχαν συνηθίσει οι Γιαννιώτες λειτουργεί πλέον το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη γωνία των οδών Πυρσινέλλα και Γρηγορίου Σακκά, στο κέντρο της πόλης. Το κατάστημα διαθέτει πλέον ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα προσφέροντας την εμπειρία της σύγχρονης τραπεζικής εξυπηρέτησης και στους πελάτες της Τράπεζας στην Ήπειρο.
Το νέο e-branch Ιωαννίνων, που είναι το ένατο αυτού τουείδους της Πειραιώς, δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές έως τις 20:30, καθώς και το Σάββατο, στοχεύει στην ενίσχυση και στήριξη της τοπικής αγοράς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας.
Υπάλληλοι καθοδηγούν…
Οι πελάτες που εισέρχονται στο κατάστημα δε μένουν αβοήθητοι. Μπορούν να απευθύνονται στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες σε αυτό υπηρεσίες, να βοηθηθούν σε κάθε τους συναλλαγή στα αυτοματοποιημένα μηχανήματα, να εκπαιδευτούν στη χρήση των μηχανημάτων και των ψηφιακών υπηρεσιών της Τράπεζας και να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν σχετικά με τραπεζικά προϊόντα και διαδικασίες.
Πληθώρα υπηρεσιών
Στις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στα e-branch Ιωαννίνων περιλαμβάνονται το «Ταμείο από απόσταση», όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει, μέσω video κλήσης με έμπειρο ταμία της Τράπεζας, τουλάχιστον το 90% των προσφερόμενων συναλλαγών κανονικού ταμείου, με την ίδια ευκολία και απλότητα, η online εγγραφή στη winbank και η πραγματοποίηση συναλλαγών στα ATM και easypay του εσωτερικού χώρου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα γνωριμίας με προϊόντα και υπηρεσίες των διαφόρων συνεργατών της Τράπεζας (exhibition area), ενώ προσφέρεται η χρήση των διαθέσιμων στο κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών (PC & tablet) με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας (digital corner).
Επιπλέον, για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση», άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων και άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων.
Για πολίτες ΑμεΑ
Στο νέο υποκατάστημα της Πειραιώς παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες και για τρεις κατηγορίες πολιτών ΑμεΑ. Πιο συγκεκριμένα, για άτομα με πρόβλημα όρασης γίνεται εκτέλεση συναλλαγών ταμείου χωρίς την ανάγκη παράστασης και συνυπογραφής δύο μαρτύρων. Για άτομα με πρόβλημα ακοής υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών ταμείου στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Τέλος, για άτομα με κινητικά προβλήματα, προσφέρεται εύκολη προσβασιμότητα στο κατάστημα και στον «Ταμία από απόσταση»
Καταλήγοντας, η Πειραιώς σημειώνει πως τα καταστήματα e-branch «έχουν ήδη τύχει μεγάλης αποδοχής από όλες τις κατηγορίες πελατών λόγω του φιλικού τους σχεδιασμού, των καινοτόμων τεχνολογιών που διαθέτουν, καθώς και του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας τους».