Η «Πίνδος» στην κορυφή του ελληνικού επιχειρείν

on .

DHMHTRIOY PINDOS BRABEIO

Πρότυπο του συνεταιρίζεσθαι και της επιχειρηματικότητας εν γένει αποτελεί «η Πίνδος», αυτός ο γίγαντας της ελληνικής Πτηνοτροφίας με τη διαρκή ανοδική πορεία.
Μέσα στα 60 χρόνια από την ίδρυσή του ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων έχει κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο που δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών οι οποίοι τον έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους. Ωστόσο, ως επιστέγασμα της επιτυχημένης αυτής πορείας, η «Πίνδος» έχει λάβει το τελευταίο διάστημα και μία σειρά από σημαντικά επιχειρηματικά βραβεία, με τον Πρόεδρό της Ανδρέα Δημητρίου να κάνει λόγο για την αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται απ’ αυτήν.
Τρία βραβεία
Τρία σημαντικά επιχειρηματικά βραβεία έχει λάβει την τρέχουσα χρονιά ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων σε εγνωσμένης αξίας και αξιοπιστίας διοργανώσεις. Βραβεία που έχουν να κάνουν με την εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης την οποία διαγράφει στο πλαίσιο πάντα ενός πρότυπου μοντέλου επιχειρείν.
• Ο κύκλος των διακρίσεων άνοιξε με τo βραβείο «Ανάπτυξη και Επενδύσεις στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Η τελετή της βράβευσης πραγματοποιήθηκε μέσα Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίες επιχειρήσεις σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Ο ΑΠΣΙ «Πίνδος» διακρίθηκε για τις σημαντικές κινήσεις που κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων.
• Παράλληλα, κατά τη φετινή διοργάνωση «Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων μας» ο Πτηνοτροφικός βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παραλαμβάνοντας αυτή τη φορά το βραβείο bronze για τα 30 χρόνια ειδικής εκτροφής για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής. Η συγκεκριμένη διοργάνωση που έγινε για πέμπτη διαδοχική χρονιά, επιβραβεύει προϊόντα και εταιρείες οι οποίες μετρούν πάνω από 30 χρόνια παρουσίας και δράσης.
• Το σερί των καλοκαιρινών βραβεύσεων συμπλήρωσε η διάκριση του ΑΠΣΙ «Πίνδος» ως μία από τις «Εταιρείες Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο των «Diamonds of the Greek Economy 2019». Σε μία εκδήλωση που είναι θεσμός εδώ και 17 χρόνια ο Πτηνοτροφικός διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες επιχειρήσεις της χώρας αποδεικνύοντας και έμπρακτα ότι εδώ και πάνω από 60 χρόνια αποτελεί ένα διεθνώς σύγχρονο πρότυπο επιχειρηματικότητας για την πτηνοτροφία αλλά και για το σύνολο του αγροδιατροφικού κλάδου.
Ο Ανδρέας Δημητρίου
Σε γραπτή δήλωσή του με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσεις της «Πίνδος», ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρει τα εξής: «Με βασικό μας επίκεντρο τον ίδιο τον καταναλωτή, οι 500 πτηνοτρόφοι που αποτελούμε τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ‘H Πίνδος’ έχουμε δεσμευτεί απέναντί του να παράγουμε προϊόντα απαράμιλλης διατροφικής αξίας και ποιότητας και να αναπτύσσουμε συνεχώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του. Οι διακρίσεις που λάβαμε κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι η αναγνώριση αυτής μας της προσήλωσης που έχει επιτευχθεί μέσα από συνεχείς επενδύσεις, αλλά και της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την Περιφέρεια».
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ