Ο αγροδιατροφικός τομέας βασική οικονομική δύναμη για την Ήπειρο!

on .

MYLONAS PAYLOS

• Στα Γιάννενα βρέθηκε χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από ομάδα ανώτατων στελεχών της τράπεζας.
Σε δείπνο που παρέθεσε η τράπεζα στο ξενοδοχείο «Du Lac» σε επιχειρηματίες πελάτες της από την Ήπειρο, ο κ. Μυλωνάς στην ομιλία του (φωτό) εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον αγροτοδιατροφικό τομέα που αποτελεί τη βασική οικονομική δύναμη για την Ήπειρο. Υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες στην Ελλάδα είναι μεγάλες, όμως θα χρειαστεί να γίνουν επενδύσεις, στην τεχνολογία, στην οργάνωση των επιχειρήσεων του κλάδου και στο branding τις οποίες θα υποστηρίξει η Εθνική.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στα Γιάννενα, ο κ. Μυλωνάς επισκέφθηκε πολλές παραγωγικές μονάδες του Νομού και συναντήθηκε με επιχειρηματίες και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Εθνική Τράπεζα, η οποία βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη θέση από πλευράς ρευστότητας, «θα στηρίξει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους».