Παράνομα συνεργεία αυτοκινήτων καταγγέλλει το Σωματείο Μηχανοτεχνιτών

on .

SYNERGEIO

• Αθέμιτο ανταγωνισμό από παράνομα συνεργεία κατήγγειλε στο Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα το Σωματείο Μηχανοτεχνιτών- Φανοποιών και συναφών Επαγγελμάτων Ιωαννίνων «Ο Αρχιμήδης». Συγκεκριμένα ο Πρόεδρός του Χρήστος Μπάης, τόνισε πώς πρόκειται για φαινόμενο που παίρνει μεγάλες διαστάσεις και εκτός από αθέμιτο ανταγωνισμό, προκαλούνται και περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς αυτά τα συνεργεία δεν λειτουργούν με τους προβλεπόμενους όρους.
Ο Δήμαρχος «δεσμεύτηκε» ότι θα πράξει τα δέοντα σε ο, τι αφορά τις αρμοδιότητες του Δήμου, ενώ ανέλαβε να γίνει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις υποχρεώσεις που έχουν έναντι του τα Συνεργεία.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου ζήτησε επίσης τη συμβολή του Δήμου για την απομάκρυνση αυτοκινήτων σε αχρησία που παραμένουν στα συνεργεία και την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης. Τέλος συμφωνήθηκε να γίνει καταγραφή των σημείων που προκαλούν προβλήματα στην πρόσβαση των αυτοκινήτων προς τα συνεργεία, ώστε να ενταχθούν σε εργολαβία τεχνικών έργων οδοστρωσίας.