Ειδικές τιμές για ιδιοκτήτες και πιλότους αεροσκαφών

on .

AEROPLANA AERODROMIO

• Νέα πρωτοβουλία για την προσέλκυση και διαμονή επισκεπτών στην πόλη των Ιωαννίνων, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα ήλθε σε συμφωνία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αεροσκαφών και των Συλλόγων Πιλότων Ελλάδος ΑΟΡΑ HELLAS, μέσω της οποίας θα προσφέρονται εκπτώσεις στα μέλη τους κατά τις επισκέψεις στα Ιωάννινα.
Οι προσφορές αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές σε καταστήματα, είσοδο σε μουσεία, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 32 επιχειρήσεις.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων, «η συμφωνία αυτή, είναι στρατηγικής σημασίας, δεδομένου ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ένωση χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών Γενική Αεροπορίας στη χώρα με 854 μέλη»!
Ο κατάλογος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι ανοικτός και όποια τουριστική – εμπορική επιχείρηση επιθυμεί να ενταχθεί στην παραπάνω λίστα μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ. Στάθη Σιούτη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..