Με δυναμική παρουσία η «Δωδώνη» σε Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στο Παρίσι

on .

FROYTOGIAOYRTIA DODONH

• Ηχηρό «παρών» σε μια ακόμη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, τη «Sial 2018», που ολοκληρώθηκε χθες στο Παρίσι έδωσε η κορυφαία Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες και καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των αυθεντικών προϊόντων της.
Με παρουσία σε 50 χώρες και 5 ηπείρους, αξίζει να σημειωθεί πως η «Δωδώνη» κατέχει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία σε διεθνές επίπεδο, με τις εξαγωγές να καταλαμβάνουν το 37% του συνολικού κύκλου εργασιών της, έχοντας σημειώσει αύξηση 61% την τελευταία τετραετία.

Μεγάλη ποικιλία
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ευρεία ποικιλία των προϊόντων που παράγονται από 100% ελληνικό γάλα, όπως η πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ, τα παραδοσιακά κίτρινα τυριά της εταιρείας και τα εξαιρετικής ποιότητας γιαούρτια, καθώς και το αυθεντικό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, που παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κύπρο κι έχει ήδη κερδίσει τη δική του ξεχωριστή θέση σε πάνω από 35 χώρες παγκοσμίως!
Επιπλέον, στη φετινή SIAL η «Δωδώνη» παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα φρουτογιαούρτια της εταιρίας, μία καινούρια σειρά προϊόντων από 100% ελληνικό γάλα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα. Στοχεύοντας σταθερά στη δημιουργία νέων προϊόντων που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προτιμήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα φρουτογιαούρτια αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε διάφορες γεύσεις στο εξωτερικό.

Ο Δ/ντής Εξαγωγών
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της «Δωδώνη» Βασίλης Βροχίδης, με αφορμή την συμμετοχή της Γαλακτοβιομηχανίας στην έκθεση δήλωσε: «η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό και ταυτόχρονα είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες γαλακτοβιομηχανίες στην Ελλάδα.
Σημειώνοντας ανοδική πορεία και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, στρατηγικός στόχος της ΔΩΔΩΝΗ ανέκαθεν ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας. Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διευρύνεται συνεχώς, η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση SIAL, παρουσιάζοντας με ενθουσιασμό τη νέα σειρά φρουτογιαουρτιών, που με την ασύγκριτη ποιότητά και τη μοναδική γεύση τους, αναμένεται να κερδίσουν επάξια μία θέση στο τραπέζι των διεθνών καταναλωτών».