Νέο κατάστημα εγκαινίασε στην Πάργα η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

on .

TRAPEZA HPEIROY PARGA EGKAINIA

• Το νέο της κατάστημα στην Πάργα εγκαινίασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Το 9ο υποκατάστημα στην Περιφέρεια της Ηπείρου έρχεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της Τράπεζας για την υποστήριξη όλου του εύρους της οικονομικής δραστηριότητας της Ηπείρου και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.
Καθήκοντα Διευθυντή του καταστήματος της Πάργας έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Τσέλιος, τραπεζικό στέλεχος με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Κων. Ζωνίδης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Το άνοιγμα κάθε νέου καταστήματος είναι ένα σημαντικό γεγονός για το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής. Όλα τα χρόνια η στάση μας απέναντι στην τοπική κοινωνία έχει αποδείξει έμπρακτα στους Ηπειρώτες ότι έχουμε σταθεί δίπλα τους και έχουμε συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά και στη στήριξη της κοινωνίας πολλαπλώς. Είμαστε η Τράπεζα των Ηπειρωτών και μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ανάπτυξη της Περιφέρειας της Ηπείρου και των κατοίκων της…».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Ιωάννης Βουγιούκας, ανέφερε: «Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς. Επιμένουμε στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω των καταστημάτων μας, αναπτύσσοντας μακροχρόνιες αποδοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης. Στόχος μας είναι να είμαστε μία από τις τράπεζες πρώτης επιλογής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηπείρου…».
Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος Βασ. Τσουκανέλης, δήλωσε: «Η ύπαρξη του καταστήματος σηματοδοτεί την περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας της ευρύτερης περιοχής».
Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» ο βουλευτής Θεσπρωτίας, Β. Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στρ. Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πάργας Ν. Ζαχαρίας, οι οποίοι επισήμαναν τη σημασία της παρουσίας της Τράπεζας στην ανάπτυξη της Περιφέρειας της Ηπείρου, καθώς και πλήθος τοπικών επιχειρηματιών της Πάργας.