Η ΔΩΔΩΝΗ παρούσα στην τελετή απονομής «Χρυσών Σκούφων»

on .

Banner Dodoni

• Δυναμικό «παρών» έδωσε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ως επίσημος χορηγός στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων», που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα. Το diner de gala δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος κλήθηκε να δημιουργήσει και να μαγειρέψει το μενού της εμβληματικής τελετής απονομής. Τα πιάτα του διακεκριμένου chef, τα εμπλούτισαν γευστικά η αυθεντική Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με την αρμονία των γεύσεων που δημιούργησε. Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, η παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ και των υψηλής ποιότητας και γεύσης προϊόντων της από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, έρχονται ως επισφράγιση της σύνδεσης της με διακεκριμένα εστιατόρια και επαγγελματίες υψηλής γαστρονομίας, οι οποίοι εμπιστεύονται έμπρακτα και σταθερά την άριστη ποιότητα, αναδεικνύοντας την πορεία της σύγχρονης γαστρονομίας της χώρας Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Τα Βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι» αποτελούν ίσως το μακροβιότερο θεσμό που αναδεικνύει και βραβεύει σταθερά, κάθε χρόνο, τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, αποτελώντας έτσι μια αληθινή γιορτή της γεύσης. Η ΔΩΔΩΝΗ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα χαρακτηριστικά του θεσμού και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά, καθώς πρόκειται για μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και μίας γιορτής των γεύσεων, όπου η ποιότητα, η διατροφική ισορροπία και η καινοτομία πρωτοστατούν».