Η «Δωδώνη» βραβεύτηκε για την εξαγωγική δραστηριότητά της!

on .

DODONH BRABEIA 25 4 23

• Τέσσερις νέες διακρίσεις απέσπασε η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Greek Exports Awards 2023, όπου αναδείχθηκαν οι πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα των εξαγωγών.

Η Ηπειρωτική εταιρία έλαβε Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Top Innovation in Exports & Top Branded Product για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και Ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες Top Greek Export Company & Τop Industrial Export Company.

Εδώ και 60 χρόνια η αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στην καινοτομία και την ποιότητα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σήμερα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς. Επιπλέον, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση παραμένει πιστή στο όραμά της για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης, έτσι ώστε και οι καταναλωτές στο εξωτερικό να μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια απαράμιλλή γεύση που κάνει τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ να ξεχωρίζουν και σε εγχώριο επίπεδο.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Βασίλης Βροχίδης, με αφορμή τις βραβεύσεις δήλωσε σχετικά: «Τα βραβεία αυτά αντικατοπτρίζουν τις συνεχείς προσπάθειες επέκτασης μας σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά».