Τον Γύρο της Λίμνης στήριξε για 6η συνεχή χρονιά η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

on .

epirusbank lakerun 1

• Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για ακόμη μία χρονιά στήριξε δυναμικά τους αθλητές που πήραν μέρος στο Ioannina Lake Run, τον αγώνα που έχει καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων δρομικών εκδηλώσεων της χώρας. 

Ως επίσημος αθλοθέτης του αγώνα δρόμου των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, η Τράπεζα απένειμε χρηματικά έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων του αγώνα. Ταυτόχρονα, στη φετινή διοργάνωση, θεσμοθετήθηκε και το έπαθλο για το ρεκόρ διαδρομής όπου η Τράπεζα με μεγάλη χαρά απένειμε το βραβείο στον αθλητή Κώστα Σταμούλη του ΓΑΣ Αγρινίου που το κατέκτησε. Επιπλέον, για πρώτη φορά η Τράπεζα ήταν χορηγός του Παραλίμνιου Αγώνα ΑμεΑ, όπου άτομα με νοητική υστέρηση, προβλήματα όρασης ή κινητικά προβλήματα, με τη βοήθεια των συνοδών τους κάλυψαν σε αναπηρικά αμαξίδια εν μέσω χειροκροτημάτων 1.000 μ. παραλίμνιας διαδρομής, απολαμβάνοντας και αυτοί τη χαρά της συμμετοχής τους σε αυτό το διήμερο εορτασμό του αθλητισμού.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, απένειμε τις επιταγές στους νικητές και τις νικήτριες των 30 χλμ., και συνεχάρη όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενισχύουμε μέσω της συμμετοχής μας, μια αθλητική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και επιβραβεύει τους συμμετέχοντες ενώ παράλληλα εμπνέει τους επόμενους αθλητές…»

Κατά τη διάρκεια της Τελετής των Απονομών Βραβείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με τη συμμετοχής μας δίνουμε το παρών στις πρωτοβουλίες του τόπου μας, επιβραβεύοντας την αριστεία και την επιμονή των συμμετεχόντων. Παράλληλα, με την υποστήριξη του Παραλίμνιου Αγώνα ΑμεΑ περάσαμε το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και δώσαμε κίνητρο σε αυτούς να συνεχίσουν και να συμμετέχουν και την επόμενη χρονιά…».