Σε έκθεση στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ το Νοέμβριο η Περιφέρεια Ηπείρου

on .

perifereia

• Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας τις δράσεις προβολής και προώθησης των τοπικών της προϊόντων σε διεθνείς αγορές, προτίθεται - σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων-  να συμμετάσχει στην 31η Έκθεση Hermes Expo που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το ομογενειακό εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη οικονομικών συνεργασιών μεταξύ ομογενών και φιλελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης  η Hermes Expo θα οργανώσει  Β2Β συναντήσεις με διεθνείς αγοραστές και επιχειρηματίες όχι μόνο  δια ζώσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και πέραν της εκθέσεως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι τα προϊόντα να παράγονται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να είναι πιστοποιημένα και να υπάρχει δυναμική εξαγωγών.

 Το ενοίκιο των περιπτέρων και η μεταφορά των προϊόντων, επιβαρύνουν οικονομικά την Περιφέρεια Ηπείρου και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 12 Σεπτεμβρίου στo e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

• Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).