Το Νέο ΔΩΔΩΝΗ με Φρούτα «κλέβει την παράσταση»

on .

DODONH

• Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το διαφημιστικό σποτ της ΔΩΔΩΝΗ για το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα φράουλα και ροδάκινο, προϊόν το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.
Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι η χιονάτη, η οποία αντίθετα με όσα πιστεύαμε, δεν δέχεται την προσφορά της κακιάς μάγισσας και δεν υποκύπτει στο πειρασμό του σκέτου φρούτου. Όταν όμως δοκιμάζει το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα, δεν θέλει να φάει ξανά σκέτο φρούτο… παρά μόνο εάν είναι με ΔΩΔΩΝΗ.
Το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα ενισχύει τον οργανισμό απολαυστικά! Έχει πλούσια κρεμώδη υφή και υπέροχο αρωματικό χαρακτήρα. Παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, χωρίς χρωστικές, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά και ζελατίνη ενώ περιέχει φρουκτόζη, χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.
Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Βασικός μας στόχος στη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ ήταν να εστιάσουμε στην αληθινή εμπειρία φρούτου που θα απολαύσει ο καταναλωτής επιλέγοντας να δοκιμάσει το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα. Ο εξαιρετικός πολύχρωμος σχεδιασμός αλλά και η σύγχρονη αισθητική του διαφημιστικού, αναδεικνύει μοναδικά την ποιότητα του προϊόντος, με μια φρέσκια οπτική που είμαστε σίγουροι πως θα τραβήξει ευχάριστα την προσοχή των καταναλωτών, τόσο ως προς την παραγωγή, όσο και ως προς τη γεύση του ίδιου του προϊόντος!».