Προσφορές... τύπου «Black Friday» και στα ξενοδοχεία Ν. Ιωαννίνων!

on .

BLACK FRIDAY GIANNENA 29 11 19

• Συνυφασμένη με προσφορές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα είναι η λεγόμενη «Black Friday», ερχόμενη Παρασκευή (η τελευταία του Νοεμβρίου) και στην Ήπειρο, όπου επίσης έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.
Φέτος όμως θα υπάρξει στην περιοχή μας και μία έξτρα προσφορά, η οποία αφορά το κομμάτι του τουρισμού και έρχεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.
Όπως έγινε γνωστό, η Ένωση αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς που ακόμη προσπαθεί να καλύψει τις απώλειες των προηγούμενων μηνών, συμμετέχει στη φετινή «Black Friday» με δελεαστικές προσφορές σε καταλύματα για τους επισκέπτες.
Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, δηλαδή για ένα τριήμερο, θα λάβει χώρα η «Black Friday & Weekend» με προσφορές που θα φθάνουν μέχρι και 60% στις διαμονές, στα φαγητά και ποτά, στις υπαίθριες δραστηριότητες και στα spa των ξενοδοχείων που θα συμμετάσχουν.
Οι προσφορές των ντόπιων ξενοδόχων δεν απευθύνονται μόνο στους πελάτες τους, αλλά μπορούν να επωφεληθούν και οι κάτοικοι της περιοχής.
Πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία που θα συμμετάσχουν στη δράση και τις παροχές που θα προσφέρουν υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων: www.irha.gr.