Γιαννιώτικες επιχειρήσεις στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

on .

deth

• Με επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, της μεταποίησης και της τυποποίησης, του εμπορίου και για πρώτη φορά με τρείς μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας οι οποίες εξάγουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά, συμμετείχε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην 85η ΔΕΘ.
Οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις, ενώ – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - δεν έλειψαν και οι συνεργασίες με επιχειρήσεις άλλων περιοχών της χώρας.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και η νέα ηγεσία της ΚΕΕ Ελλάδος Ι. Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, ο αναπλ. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης καθώς και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιος οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο των τεχνολογιών.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Δημητρίου καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ. επισκέφθηκαν το περίπτερο και την έκθεση, ενώ πραγματοποίησαν συναντήσεις με παράγοντες της οικονομίας και Υπουργούς της Κυβέρνησης.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της παρουσίας στην 85η Έκθεση και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες: DKA LABEL AE – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ –ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ε.ΛΑΠΠΑΣ – Α.ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΕ, ΒΕΡΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ, IQSOFT – ΝΤΕΡΜΑΡΗΣ Α & ΣΙΑ ΕΕ, TERRACOM SA, ΝΑΤΕCH AE.