Δηλώσεις ιδιοκτησίας για Δροσιά, Πεντέλη, Ζευγάρια, Τσιφλικόπουλο

on .

ypovoles katoikion

• Αναρτήθηκαν χθες ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Ιωαννιτών (www.ioannina.gr) τα δεδομένα της Β΄ Ανάρτησης Σχεδίου Πόλης Δροσιάς – Πεντέλης - Τσιφλικόπουλου και Ζευγαριών της μελέτης Πράξης Εφαρμογής μαζί με την από 4-3-2021 Πρόσκληση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας.
Με την Πρόσκληση αυτή καλούνται οι κύριοι ή νομείς ακινήτων που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των περιοχών Δροσιάς – Πεντέλης – Ζευγαριών και Τσιφλικόπουλου:
• Να λάβουν γνώση των Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων, όπως διορθώθηκαν και συμπληρώθηκαν μετά την επεξεργασία των αντιρρήσεων – παρατηρήσεων και νέων δηλώσεων ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκαν κατά την Α΄ Ανάρτηση.
• Να υποβάλουν τις τυχόν Παρατηρήσεις – Αντιρρήσεις και Δηλώσεις Ιδιοκτησίας στα πλαίσια της Β΄ Ανάρτησης των Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων στα πλαίσια σύνταξης της μελέτης πράξης εφαρμογής.
Οι Παρατηρήσεις - Αντιρρήσεις και οι Δηλώσεις ιδιοκτησίας υποβάλλονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κατόπιν ραντεβού εγγράφως στο πρωτόκολλο της Πολεοδομίας έως 31 Μαρτίου.