Δωρεάν σεμινάριο για ψηφιακό μάρκετινγκ

on .

digital
Δωρεάν σεμινάριο για ψηφιακό μάρκετινγκ (Digital Marketing Crash Course) διοργανώνει η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Ιωαννίνων σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ/Παράρτημα Ηπείρου, θέλοντας να προσφέρει στα μέλη της, ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους  και επιχειρηματίες, την δυνατότητα να αναπτύξουν μια on line επιχείρηση και να μάθουν να χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν στο κοινό που τους ενδιαφέρει, το μήνυμα που θέλουν.
Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας τους. Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίησή τους. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα όσα έχουν διδαχθεί για να προωθήσουν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση τους. 
Το σεμινάριο θα διαρκέσει 6 ώρες και θα υλοποιηθεί σε δύο ημέρες (πιθανότατα Δευτέρα 18/1 και Τετάρτη 20/1 και ώρες 17:30-20:30).
-Πληροφορίες και κατάθεση αίτησης: ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2651044727 Email: ioannina@kekgsevee.g