Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Πειραιώς Παρακαλάμου

on .

peiraios

• Να αφουγκραστούν τη φωνή όλων των κατοίκων του Δήμου Πωγωνίου, οι οποίοι εκλιπαρούν να μην κλείσει η μοναδική τράπεζα που υπάρχει στον τόπο αυτό, καλεί την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και την Πολιτεία ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου Χρήστος Ν. Γκόγκος.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Παρακάλαμο, θα δημιουργήσει ένα ανυπέρβλητο κενό. Θα υποβάλλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους ήδη πληττόμενους από την κρίση της πανδημίας και της οικονομίας. Η περιοχή μας έχει μεγάλη εμπορική και αγροτική δραστηριότητα με προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία την οποία όμως κύριοι δεν λαμβάνετε υπόψιν σας.
»Ζούμε σε μία περίοδο όπου οι δημότες μας έρχονται αντιμέτωποι με τον περιορισμό της μετακίνησης, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν το βαρύτατο πλήγμα της οικονομικής κατάρρευσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
»Η πρόσβαση των συνδημοτών μας, και ιδίως των ηλικιωμένων της περιοχής, σε κάποιο άλλο υποκατάστημα του Νομού είναι δύσκολη έως αδύνατη λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης και λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλοι μεταφορικό μέσο. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψιν σας σε συνδυασμό μάλιστα και με τη δραστική μείωση των δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς τα χωριά του Δήμου μας».
Και κλείνοντας ο κ. Γκόγκος ζητά από τη Διοίκηση της τράπεζας να αναθεωρήσει την απόφαση ώστε – όπως σημειώνει – «το δικό μας υποκατάστημα να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των 64 Κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου καθώς επίσης και των όμορων σε αυτόν Δήμων».

Web Baner Antigoni