Αριστούχους μαθητές βράβευσε η Τράπεζα Ηπείρου

on .

trapeza hpeirou

• Xρηματικά έπαθλα απένειμε σε ειδική τελετή η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αναγνωρίζοντας τη σημαντική τους επιτυχία, σε τρεις αριστούχους Ηπειρώτες μαθητές που διακρίθηκαν στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Ο Αρχιμήδης".
Κατά τη διάρκεια της συγχαρητήριας τελετής που διοργανώθηκε προς τιμήν των αριστούχων μαθητών στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Βασίλης Τσουκανέλης, Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος, και ο κ. Χρήστος Τρομπούκης, Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Συνεταιριστικής απένειμαν τα χρηματικά έπαθλα των 500, 300 και 200 ευρώ στους μαθητές Γεώργιο Τζαχρήστα, Μιλτιάδη-Γεώργιο Κολοβό και Βασίλειο Κρανιώτη, αντίστοιχα.
Οι μαθητές και οι οικογένειές τους ευχαρίστησαν την Τράπεζα Ηπείρου για την αναγνώριση της επιτυχίας τους και το χρηματικό έπαθλο που έλαβαν, ενώ ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας ανέφερε σχετικά: «Συγχαίρουμε τους Ηπειρώτες μαθητές για τη διάκρισή τους στη Μαθηματική Ολυμπιάδα και τους επιβραβεύουμε αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλουν. Η Τράπεζα Ηπείρου συμβάλει στην τοπική οικονομία δημιουργώντας προοπτικές και νέες θέσεις εργασίας υψηλών προδιαγραφών, ώστε οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο μας. Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε για να χτίσουν το μέλλον που ονειρεύονται».
Στη βράβευση συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας του παραρτήματος Ιωαννίνων, κ.κ. Θεόδωρος Μπόλης, επίτιμος πρόεδρος, και Χρίστος Χασιώτης, του παραρτήματος.

Web Baner Antigoni