Και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με περίπτερο στην 85η ΔΕΘ

on .

epimelhthrio

• Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου.
Φέτος ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως τιμώμενη χώρα, την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας - μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου - η οποία θα παρουσιάσει τη δυναμική της εφ’ όλης της ύλης στην οικονομία, τις επιστήμες, την καινοτομία, την εργασία αλλά και τις ευκαιρίες και τις τάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.
Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.
Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:
1. Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2020.
2 .Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.
3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 85η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 29 Ιουλίου το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
• Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network – Hellas, κα Άννα Ζέρβα. (Δ/νση: Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )