Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για συμμετοχή επιχειρήσεων στην Πανηπειρωτική Έκθεση

on .

panhpeirotiki

• Για την μεγαλύτερη προώθηση της Επιχειρηματικότητας των Ιωαννίνων, καθώς και για την ενίσχυση της Εξωστρέφειας και Προβολής των Επιχειρήσεων-Μελών του, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία ΚΥΚΛΟΣ, προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «Πανηπειρωτική 2020», που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 7 Οκτωβρίου.
Η Εκθεσιακή δραστηριότητα θα στεγασθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων και οι καλαίσθητοι χώροι, που θα διαμορφωθούν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων στους χιλιάδες επισκέπτες. Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στην «Πανηπειρωτική 2020», να δηλώσουν έως 21-8-2020 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
• Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ (Δ/νση: Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr)