Εκλογές 21ης Μαΐου 2023: Από την κίνηση των υποψηφίων

on .

EKLOGES KALPH XERI

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα. Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη αποτελούν σταθερή προτεραιότητα για τη ΝΔ, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της βουλευτού επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία μαζί τους, συμπαραστεκόμενη στο έργο τους. «Η ΝΔ ιδρύοντας και στο Νομό μας τα Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας και Προστασίας Ανηλίκων απέδειξε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της απέναντι σε προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Εξάλλου, η υποψ. βουλευτής βρέθηκε σε Mπάφρα και Νεοκαισάρεια, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της 21ης Μαΐου υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

* * * 

«Η συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού από τη μία και του λαϊκισμού από την άλλη είναι μονόδρομος για την ελληνική κοινωνία στις εκλογές της Κυριακής. Ο μονόδρομος αυτός οδηγεί στη διέξοδο της χώρας σε μία ασφαλή προοπτική διακυβέρνησης της χώρας, με ισχυρό το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Τσίμαρης, σε εκδήλωση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στην Ελεούσα. Παράλληλα, ο κ. Τσίμαρης επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με συναδέλφους του της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας και με εργαζόμενους όλων των τομέων και ειδικοτήτων, καθώς και τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «Πίνδος», που, όπως είπε, αποτελεί εδώ και χρόνια μία πραγματική «ατμομηχανή» της τοπικής μας οικονομίας.

* * * 

Την κεντρική πολιτική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δημητρίου στο ξενοδοχείο «Grand Serai». Ο κ. Δημητρίου έστειλε το μήνυμα πως «η μεγάλη δημοκρατική παράταξη επιστρέφει για να υπογράψει τις νέες σελίδες ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης που αξίζουν στην Πατρίδα μας», ενώ αναφερόμενος στον Νομό μας ανέλυσε ζητήματα όπως η ενεργειακή αυτονομία και αυτάρκεια, η αναδιάρθρωση της παραγωγής και των καλλιεργειών, η  επένδυση σε νέες μορφές τουρισμού κλπ.