Για έργα υποδομής συζήτησε με τον Περιφερειάρχη ο Σπ. Κωνσταντόπουλος

on .

Konstantopoulos kaxrimanis

• Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Σπύρος Κωνσταντόπουλος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η σχέση των δύο ανδρών στηρίζεται σε έναν αμοιβαίο σεβασμό που κατά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής θητείας του κ. Κωνσταντόπουλου, σφραγίστηκε από μια άκρως αποδοτική συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου προς όφελος των Γιαννιωτών, στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Νομού Ιωαννίνων. 

Περιφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής συζήτησαν για τις εκκρεμότητες των έργων υποδομής στο Νομό Ιωαννίνων που μέσα και από τη θέση του στον Τομέα Υποδομών της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της ΝΔ, χειρίστηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια. Με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στη μελετητική ωρίμανση του οδικού άξονα Γιάννενα-Καλπάκι-Κακαβιά, η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του δρόμου, ο οποίος θα φέρει την πόλη μας πιο κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο έργο και στο σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής, τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια Ηπείρου υπό τη διοίκηση του κ. Καχριμάνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργούν μια νέα προοπτική για την Ήπειρο και τους καρπούς θα δρέψει η περιοχή μας τα αμέσως επόμενα χρόνια».