Στην Ήπειρο από αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

on .

MHTSOTAKHS KYRIAKOS

 Ένα πολύπαθο έργο, που συναγωνίζεται στα ίσα το μύθο του «γεφυριού της Άρτας» βρίσκει το…δρόμο του. 

Πρόκειται για την Αμβρακία Οδό, της οποίας ολοκληρώθηκε η παράκαμψη της Αμφιλοχίας και αύριο, Πέμπτη ώρα 11 π.μ. θα γίνει η παράδοσή της παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το συγκεκριμένο τμήμα ολοκληρώθηκε νωρίτερα από ότι προβλεπόταν στο τελευταίο χρονοδιάγραμμα και θα διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό την πρόσβαση προς τη Λευκάδα και την Πρέβεζα. 

 Ο κ. Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα συνεχίσει με επίσκεψη στην Ήπειρο.  Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα μεταβεί στο Σούλι, στο οποίο θα τον συνοδεύει η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ θα διανυκτερεύσει σε  ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πέρδικας και την επόμενη ημέρα θα επισκεφθεί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και  παραγωγικές μονάδες της περιοχής. Mέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται κάποια επίσκεψη ή συναντήσεις στην πόλη της Πρέβεζας.

 Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα στα παράλια, αύριο το απόγευμα αναμένεται στα Γιάννενα. Ενδέχεται να επισκεφθεί μια από τις μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, ενώ καθ΄ οδόν προς το Ζαγόρι όπου θα καταλύσει, θα κάνει τουλάχιστον μια  στάση στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «Ζαγόρι» επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κόνιτσας. 

Ο Πρωθυπουργός θα παραμείνει στο Ζαγόρι μέχρι και την Κυριακή, ενώ πληροφορίες τον φέρουν ως συμμετέχοντα και σε κάποια από τις διαδρομές της αθλητικής διοργάνωσης «Zagori Mountain Running».