2.100 μέλη ΣΥΡΙΖΑ προσήλθαν στις κάλπες στον Ν. Ιωαννίνων

on .

KALPH

Κάτι παραπάνω από 2.100 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ιωαννίνων προσήλθαν προχθές και ψήφισαν για πρόεδρο του κόμματος, ενώ έγιναν περίπου 1.300 νέες εγγραφές όπως ανακοινώθηκε από το τοπικό Γραφείο Τύπου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νέου καταστατικού και η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Σάββας Δημητριάδης εμφανίστηκε χθες σε δηλώσεις του ικανοποιημένος κάνοντας λόγο για «μια μεγάλη ημέρα δημοκρατίας» και τονίζοντας πως «υπήρξε μια πρωτοφανής συμμετοχή των μελών μας, νέων και παλιών, πλέον των 150 χιλιάδων πολιτών προσήλθαν στις κάλπες για να στείλουν πίσω τον λογαριασμό». 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι πια ένα άλλο κόμμα, με 172.000  συνολικά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις του κόμματος και της νεολαίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε πλέον ένα από τα ποιο μαζικά αριστερά κόμματα στην Ευρώπη», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές και ιδιαίτερα τους εθελοντές και εθελόντριες στις εφορευτικές επιτροπές που εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες και κράτησαν αψεγάδιαστη τη διαδικασία.