Πού πήγε, με ποιους μίλησε ο Στ. Καλογιάννης

on .

KALOGIANNHS STAYROS

• «Απολογιστικό» δελτίο για τις επισκέψεις και τις συναντήσεις που είχε την εορταστική περίοδο του Πάσχα εξέδωσε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Σταύρος Καλογιάννης. Ειδικότερα ενημερώνει ότι:
-Τη Μ. Πέμπτη επισκέφτηκε το Μέτσοβο, είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς και το Δήμαρχο Κ. Τζαφέα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μετσόβου.
- Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε την Ανατολή, όπου στον Ι. Ν. της του Θεού Σοφίας παραβρέθηκε στην ακολουθία των Παθών του Χριστού.
-Τη Μεγάλη Παρασκευή συμμετείχε στην περιφορά των Επιταφίων στο κέντρο των Ιωαννίνων, συνοδεύοντας τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας.
- Τη Δευτέρα του Πάσχα επισκέφθηκε διαμερίσματα του Δήμου Βορ. Τζουμέρκων, όπου συναντήθηκε με κατοίκους, αντάλλαξε ευχές μαζί τους και συζήτησε θέματα βελτίωσης της προσβασιμότητας σε διαμερίσματα του Δήμου κ.α.
-Την Τετάρτη συναντήθηκε με κτηνοτρόφους του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, οι οποίοι του έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω των αυξημένων τιμών των ζωοτροφών και της ενέργειας κ.α.
Τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Καλογιάννης έχει προγραμματίσει νέες επισκέψεις σε Δήμους του Νομού μας και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων.