Με τη νεολαία στο επίκεντρο το σημερινό προσυνέδριο της Ν.Δ.

on .

SHMA

Με την παρουσία και ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα Γιάννενα το προσυνέδριο του κόμματος με θέμα: «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον», ενόψει του 14ου Τακτικού Συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου.
Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθεί συζήτηση του Πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Du Lac» από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Η προσέλευση θα λάβει χώρα μεταξύ 9 και 9:30. Η είσοδος στους χώρους του προσυνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, κατόπιν επίδειξης και ελέγχου του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας.
Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή των υπουργών- υφυπουργών που βρίσκονται στα Γιάννενα, βουλευτών της Περιφέρειας Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.