Με έμφαση στους νέους το προσυνέδριο της Ν.Δ. στα Γιάννενα

on .

MHTSOTAKHS DETH 12 9 2021

• Σε ρυθμούς του 14ου Τακτικού Συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 3 - 5 Δεκεμβρίου, κινούνται στη Νέα Δημοκρατία.
Στο πλαίσιο αυτό, το κυβερνών κόμμα θα πραγματοποιήσει προσυνέδριο το επόμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου στα Γιάννενα με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αναμένεται να υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.
Όμως, πέρα από

την παρουσία του στο προσυνέδριο είναι πολύ πιθανό ο Πρωθυπουργός να παραμείνει μέχρι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για να έχει και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Στο «Du Lac»
Ο προσυνεδριακός διάλογος θα γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Du Lac» από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Η προσέλευση θα λάβει χώρα μεταξύ 9 και 9:30. Η είσοδος στους χώρους του προσυνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, κατόπιν επίδειξης και ελέγχου του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προσυνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Με έμφαση στους νέους
Τίτλος του προσυνεδριακού διαλόγου: «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθεί συζήτηση του Πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.
Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή βουλευτών της Περιφέρειας Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.
Εξάλλου, το στήσιμο του προσυνεδρίου έχουν αναλάβει ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Θανάσης Νέζης, ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας του κόμματος Γιώργος Στεργίου, ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Συμβολική η επιλογή…
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση των επενδύσεων στην περιοχή. Μάλιστα, η επιλογή της Ηπείρου έγινε εξαιτίας του γεγονότος ότι εκεί καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται αρκετές επενδύσεις. Αυτό ακριβώς το γεγονός θα επιχειρήσει να καταδείξει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. στην ομιλία του, φέρνοντας την εν λόγω περιφέρεια ως παράδειγμα και για τις υπόλοιπες της χώρας που θα αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια.