Ξεκινάει μεθαύριο η διαδικασία μεταφοράς του Κλειστού Ξιφασκίας

on .

kaxri aygenakis

• Στην πρωτεύουσα βρέθηκαν χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας προκειμένου να επιθεωρηθούν για ακόμη μία φορά οι χώροι του Κλειστού Γυμναστηρίου της ξιφασκίας στο Ελληνικό, το οποίο θα μεταφερθεί στα Γιάννενα.
Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης χθες υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και από, μεθαύριο, Παρασκευή ξεκινάνε οι διαδικασίες μεταφοράς του σκελετού στα Ιωάννινα. Το κλειστό αναμένεται να τοποθετηθεί στην περιοχή του Πανηπειρωτικού, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα το ακριβές σημείο.
Ο Αλ. Καχριμάνης τόνισε πώς την Παρασκευή το κλειστό 150μ χ 68μ χ 22μ ύψος λύνεται και θα μεταφερθεί ο σκελετός για τα Γιάννενα.
«Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν την προσπάθεια αυτή ώστε να έχουμε μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και γήπεδα αθλοπαιδιών στην πρωτεύουσα της Ηπείρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ένας αγώνας τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ελληνικού σήμερα, ολοταχώς για το ΠΕΑΚΙ».