Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη του Κινήματος Αλλαγής

on .

GENNHMATA FOFH

• «Ποτέ δεν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ για να χρειαστεί να επιστρέψουμε σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη και το βασικό στήριγμα του Κινήματος Αλλαγής», τονίζει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει με έμφαση: «Το έχω πει και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής είναι προϋπόθεση για να δικαιωθεί το έργο του ΠΑΣΟΚ, που τόσο στοχοποιήθηκε για να ξεπλύνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τις δικές τους ευθύνες».
Η κ. Γεννηματά αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα δίλλημα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Κινήματος Αλλαγής, παρά μόνο «η συλλογική μας δέσμευση και προσπάθεια να κάνουμε πράξη τη νέα Αλλαγή, που αντλεί έμπνευση από την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα και μπολιάζεται από τη δύναμη των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού για τολμηρές προοδευτικές, μεταρρυθμίσεις», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας η Φώφη Γεννηματά επαναλαμβάνει ότι θα τηρηθεί πλήρως το καταστατικό και όσα προβλέπονται με την συζήτηση να ανοίγει οργανωμένα το φθινόπωρο.