Στ. Καλογιάννης: Το γήπεδο ξιφασκίας θα καλύψει ανάγκες στα Γιάννενα

on .

KALOGIANNHS STAYROS

• Πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά του κλειστού γηπέδου ξιφασκίας του Ελληνικού στην πόλη των Ιωαννίνων, ζητάει ο Σταύρος Καλογιάννης, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης και Πολιτισμού.
Στην Ερώτησή του επικαλείται τα όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και τονίζει πως «πρόκειται για πολύ θετική απόφαση, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ιωαννίνων. Άλλωστε η εγκατάσταση ενός μεγάλου κλειστού χώρου πολλαπλών χρήσεων στα Ιωάννινα αποτελούσε αίτημα πολλών αθλητικών, πολιτιστικών, εμπορικών και τουριστικών φορέων των Ιωαννίνων».
Ο κ. Καλογιάννης ρωτά τους αρμόδιους Υπουργούς για το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς του γηπέδου στα Ιωάννινα και για το κόστος μεταφοράς. Ζητά επίσης να ενημερωθεί σε ποια θέση πρόκειται να χωροθετηθεί το νέο γήπεδο και βάσει ποιου σχεδιασμού.
Παράλληλα, κατέθεσε στα Υπουργεία επιστολή εκπροσώπων τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι ζητούν τη μεταφορά του γηπέδου ξιφασκίας στα Γιάννενα.