Ποδαρικό στον Ν. Ιωαννίνων θα κάνει ο Γιώργος Αμυράς

on .

AMYRAS GIORGOS
• Με την ιδιότητα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα βρεθεί στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων εργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, καθώς και με τους Δημάρχους και των οκτώ Δήμων του Νομού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς θα ξεκινήσει αύριο, το πρωί τον κύκλο των επισκέψεών του από τον Δήμο Δωδώνης όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση και θα ακολουθήσουν ο Δήμος Ιωαννιτών όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Δήμος Κόνιτσας με τον Δήμαρχο Νικόλαο Εξάρχου, ο Δήμος Πωγωνίου με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Καψάλη, ο Δήμος Ζαγορίου όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γεώργιο Σουκουβέλο, ο Δήμος Ζίτσας με τον Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο και ο Δήμος Μετσόβου όπου θα έχει επαφές με τον Δήμαρχο Κώστα Τζαφέα. Την Κυριακή ο Υφυπουργός θα επισκεφτεί τα Πράμαντα και τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ.
Έχοντας πρόσφατη την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο κ. Αμυράς επιθυμεί, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του καινούργιου του ρόλου, να λάβει ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.